Rebalancing

Je lichaam en verstand zijn niet 2 aparte dingen
Maar 2 delen van 1 geheel.
Wat je” mentaal” ook doet ,het beïnvloedt je lichaam.
Wat je “fysiek”ook doet, het beïnvloedt je verstand.
Ze zijn niet gescheiden, ze zijn een geheel.

Voor wie is Rebalancing?

Iedereen die last heeft van fysieke en/of mentale klachten. Zoals spanningen, stress, nek- en/of rugklachten, hoofdpijn, burn-out klachten, vermoeidheid e.d. Je wilt meer vertrouwen minder/geen pijn, bewustzijn, ontspanning en rust beleven in je lichaam en je leven. Of meer inzicht en duidelijkheid ervaren van wat er allemaal speelt bij jou en je omgeving. En hoe hiermee om te gaan. Het kan allemaal.

Wat is Rebalancing?

Hier raak je niet over uitverteld want het omvat zoveel, maar ik probeer het kort uit te leggen. Het is een unieke en diepgaande vorm van lichaamswerk. Rebalancing nodigt je uit om het contact met je lichaam te herstellen. Waardoor je meer bewust wordt wat het lichaam je wil vertellen. Rebalancing raakt je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Daardoor kun je bewust worden van de gewoonte patronen en denkbeelden die je levens- en lichaamshouding bepalen en beperken.

Hoe werkt Rebalancing?

In een Rebalancingsessie staat met volle aandacht aangeraakt en zo ‘geraakt’ worden centraal. Je leert je te openen voor gevoelens en kwaliteiten die lang verborgen zijn. Dit brengt je weer in contact met je oorspronkelijke kracht en levenslust. Minder in je hoofd en meer in je lichaam. Waardoor je meer rust en ontspanning voelt

In de Rebalancing wordt gewerkt met verschillende methoden: aanraken, ademhaling, zelfonderzoek en beweging om zo bewustzijn uit te nodigen. Soms zijn de aanrakingen zacht en subtiel en soms diep en stevig. De Rebalancer raakt niet alleen de fysieke spanning aan, maar ook de geestelijke spanning die daar mee samengaat. Door aan te raken op de juiste diepte is het voor de cliënt mogelijk de fysieke spanning met de emotionele lading te verbinden en los te laten. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en voelt het lichaam lichter, vrijer, vrediger en vreugdevoller.


 

Wil je meer weten of heb je vragen over Rebalancing neem dan contact met me op of ga naar: www.rebalancing.nl.

Problemen worden niet opgelost op het niveau waarop ze zijn ontstaan maar veranderen als wij onze innerlijke ruimte leren ervaren.